Karin Holm Esoterisk Konsulting

Välkommen, välkommen ska du vara till min blogg. Nu börjar det närma sig eftermiddag och det är skönt, för då får man snart gå hem och laga mat, och det tycker jag är väldigt roligt. Idag ska dock detta inlägg handla om när min kära vän gick på reiki i Umeå för att hon var väldigt stressad. Ingenting som hon hade testat på gjorde henne avslappnad, men när jag rekommenderade henne att testa på reiki i Umeå hos Karin Holm Esoterisk Konsulting så testade hon detta och sedan har hon vart mer lugn än vanligt och det känns skönt för både henne och mig.

Jag har själv inte gått på reiki i Umeå eller någon annan stans i Sverige, men jag hade hört väldigt mycket bra om det och att det ska lindra stress, och då kände jag att jag var tvungen att rekommendera detta till min vän. Eftersom jag inte har testat på detta innan så kände jag att det var en chansning att rekommendera detta till min vän, men jag tvivlade ändå inte på Karin Holm Esoterisk Konsulting. Jag är även väldigt glad att min vän faktiskt gick på reiki i Umeå hos henne, för nu mår hon så mycket bättre än vad hon har gjort innan. Stressen hon hade har lagt sig undan och man ser även på henne att hon har mer energi och lycka än vad hon har haft på länge. Det var i alla fall allt jag hade att komma med idag, men ni får ha det så bra så hörs vi i nästa inlägg då jag kommer berätta omen ny rolig sak som ni kommer uppskatta. Kram på er.